Лайм

У спецвипуску "Гаррі Поттера" переплутали акторів, які зіграли близнюків Візлі - це не єдиний ляп

Схоже, творці дуже поспішали випустити ювілейний епізод

1 січня на HBO вийшов спецвипуск, присвячений 20-річчю фільму "Гаррі Поттер та філософський камінь". У ювілейному епізоді "Повернення у Хогвартс" зібралися всі зірки франшизи, які з ностальгією згадували про зйомки. Не обійшлося і без братів Фелпс, які зіграли у фільмах близнюків Фреда та Джорджа Візлі. У книгах та екранізаціях Джоан Роулінг хлопців постійно плутали, і у спецвипуску "Гаррі Поттера" редактори повторили помилку.

На курйозний ляп звернув увагу Олівер Фелпс, який зіграв Джорджа Візлі. У реюніоні "Повернення у Хогвартс" його переплутали з братом і підписали ім'ям Джеймса Фелпса.

Фото: https://www.instagram.com/oliver_phelps/

"Думаю, хтось вирішив помститися нам після всіх наших витівок за ці роки", - прокоментував помилку 35-річний актор, якого від брата відрізняє коротка стрижка.

Невідомо, чи творці фільму навмисно переплутали імена акторів, але це не єдиний їхній ляп. Так, у фільмі замість фотографії актриси Емми Вотсон у дитинстві випадково використали знімок Емми Робертс. Зірка серіалу "Американська історія жахів" опублікувала дитяче фото в Instagram ще у 2012 році, але при підготовці "Повернення у Хогвартс" архівний знімок явно взяли не з першоджерела.

Фото: HBO Max

Фото: https://www.instagram.com/emmaroberts/

Продюсери швидко відреагували на глузування фанатів та виправили помилку. "Уважні фанати Гаррі Поттера! Ви звернули нашу увагу на помилку редакторів із неправильним підписом фотографії. Версія вже оновлена", - заявили вони.

Актори "Гаррі Поттера", тим часом, з гумором сприйняли помилки творців фільму. Під публікацією Олівера Фелпса у Instagram з'явився сам Драко Малфой. "Це я зробив", - пожартував Том Фелтон, поставивши емодзі змії, яка перемагає лева - символи факультетів Слізерін та Гріфіндор.

Фото: https://www.instagram.com/oliver_phelps/

  • У спеціальному випуску "Гаррі Поттер: Повернення у Хогвартс" Емма Вотсон і Деніел Редкліфф розповіли, у кого були закохані на зйомках фільмів. Актори згадали дитячі та юнацькі захоплення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео