Лайм

Сім'я оленів потоваришувала з котом і влаштувала йому сеанс масажу - тільки погляньте на цих друзів

Таку згуртованість побачиш рідко

У мережі часто можна знайти кумедний контент із тваринами у головних ролях. Наприклад, популярним стало відео, в якому папуги потоваришували з котом і ходили до нього спати. Герої наступного ролика також продемонстрували, що справжня дружба не має меж.

Люди виклали в інтернет відео, в якому стадо оленів влаштувало кішці сеанс розслаблюючого масажу - сімейство парнокопитних облизало улюбленця від вух і до хвоста. Можна припустити, що таким чином тварини показали пухнастому звірові, що прийняли його за свого і готові дружити з ним.

Фото: Youtube

Фото: Youtube

"Стадо оленів облизує кішку", - каже підпис до відео. І поки одні глядачі губляться у здогадах і не можуть зрозуміти, що ж насправді відбувається, інші вже знайшли можливу причину. Хтось із людей припустив, що олені облизують кішку, бо її шерсть має солоний смак.

"Кіт на сьомому небі від щастя, він дійсно знайшов свою особисту команду працівників", "А все тому, що котяча лупа дуже солона. Не питайте, звідки мені це відомо. Ось чому олені облизують кота. Це натуральний сольовий лизун для них", "Саме тому кішки знають, що вони королі", "Цей кіт на небесах", "Кіт думає, що ці олені просто поклоняються йому", "Я просто хочу знати чому. Все в цьому відео чудово, але я все ще хочу знати", - висловили свою думку користувачі мережі.

Олені – це розумні тварини, які вибирають корисну для свого організму їжу. Саме тому вони люблять лизати сіль. У ній містяться не тільки натрій та хлор: у її складі є багато інших корисних елементів, які необхідні кожному живому організму для здорової життєдіяльності. Ці парнокопитні настільки люблять сіль, що у пошуках неї вони готові подолати відстань 100-150 кілометрів протягом 2-3 днів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео