Лайм

Маколею Калкіну - 40: як змінювався актор комедії "Один вдома"

Сьогодні актор відзначає день народження

26 серпня Маколей Калкін відзначає ювілей. Складно повірити, що білявому кмітливому хлопчику з "Один вдома" виповнюється вже 40 років. За цей час актор встиг стати світовою зіркою, піти з екранів, загрузнувши в проблемах з наркотиками, і знову повернутися.

У день народження актора theLime вирішив згадати, як змінювалася з роками зовнішність Калкіна і як він став зіркою мемів.

Маколей Калкін в дитинстві Фото: Getty Images

Маколей Калкін народився 26 серпня 1980 року. Його акторський дебют відбувся у віці чотирьох років. Трохи пізніше, з прем'єрою фільму "Дядечко Бак", до Калкіна прийшла популярність. Але справжнім проривом в його акторській кар'єрі стала новорічна комедія "Один вдома", яка вийшла на екрани в далекому 1990 році. Сімейна картина викликала небувалий ажіотаж, а сам Маколей став купатися в променях слави.

Гонорари хлопчика зросли до небес і батько Маколея захотів стати його менеджером. Спробувавши розкішне життя тато хлопчика став запитувати у продюсерів захмарну суму, а ті, в свою чергу, відповідали відмовою. На цьому тлі в родині актора почалися проблеми і Калкін був змушений взяти перерву в кар'єрі.

Маколей Калкін в юності Фото: Getty Images

Коли Маколей подорослішав, він захотів знову зніматися в кіно, але режисери вже не так були зацікавлені в ньому, оскільки за період застою Калкін втратив юнацьке чарівність, пристрастившись до алкоголю та наркотиків. У актора не раз виникали проблеми з законом через зберігання марихуани.

Фото: Getty Images

Все це відбилося на зовнішньому вигляді актора: з блакитноокого красеня він перетворився на виснаженого хлопця з синцями під очима і довгим брудним волоссям. Кожна поява його на публіці викликала шок у його шанувальників. У той період преса писала, що зірка "Один вдома" намагався накласти на себе руки.

Знімки недоглянутого Калкіна швидко розліталися по мережі, даючи користувачам можливість жартувати на тему поганої зовнішності актора.

Фото: Admem

Фото: Admem

У 2017 році папарацці підловили актора в магазині, коли він купував цигарки. Фани зраділи, адже Маколей, який ще недавно страждав від алкогольної та наркотичної залежності, знову відмінно виглядає.

Пізніше він з'явився на церемонії American Music Awards - і теж виглядав добре.

Фото: Getty Images

Сьогодні актор в кіно майже не знімається, але не упускає можливості нагадати про себе. Нещодавно він потролив ідею компанії Disney перезняти "Один вдома". Жарт настільки сподобався фоловерам Калкіна, що тут же став мемом.

Фото: twitter.com

  • Disney готується до зйомок рімейка культового фільму "Один вдома", надаючи оригінальним акторам можливість знятися в камео - коротких епізодичних ролях. Але деяких з них буквально неможливо впізнати. Ось, як актори різдвяної комедії виглядають через 30 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil