Лайм

Марічка Падалко отримала негативний ПЛР-тест і поділилася важливим коронавірусним лайфхаком

Телеведуча одужала від Covid-19

1 вересня телеведуча Марічка Падалко змогла відвести молодшу дочку до школи: результат її контрольного ПЛР-тесту на Covid-19 виявився негативним. Побачивши, як її поява лякає оточуючих, вона поспішила публічно розповісти про своє одужання.

Фото: facebook.com/marichka.padalko

"Отримала контрольний негативний ПЛР-тест на Covid-19 і відвела з чоловіком Єгором Соболєвим молодшу дитину в школу. Особливо вдячна долі за прості речі, які раніше сприймалися як даність - ходити з дітьми в школу і бути здоровою, - написала Падалко в Facebook. - До речі, корисний коронавірусний лайфхак - якщо ви вже публічно повідомили, що захворіли Covid-19, дуже важливо повідомити, що ви вже офіційно одужали. Відчула це на своїй шкурі, коли моя поява серед людей викликає легку паніку, і я розумію чому. Тому тепер дуже хочеться повісити на груди табличку "здорова"".

Напередодні телеведуча розповіла, що від коронавірусу оговталася її дочка, а сама вона пережила два непростих дня, отримавши полегшення лише після крапельниці.

"Я трохи рано почала радіти одужанню. Я вважала, що якщо респіраторні прояви відступили, то це вже початок кінця. Але потім почалася інтоксикація - кілька днів постійно нудота, головний біль і як наслідок зневоднення організму, - поділилася Падалко. - Це зовсім не схоже на харчове отруєння, але це один в один як "вагітний токсикоз" або морська хвороба".

  • Раніше Марічка Падалко розповіла про симптоми коронавірусу у себе і дітей. Телеведуча поскаржилася на труднощі діагностики і докладно описала лікування ускладнень інфекції.
  • Актриса і учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дарина Петрожицька також заразилася коронавірусом, через що була змушена пропустити перший прямий ефір шоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера

У Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Кейт Міддлтон зможе повернутися до роботи та вийти в світ

Кейт Міддлтон зможе повернутися до королівських обов'язків лише після того, як їй дозволять це лікарі - заява палацу