Лайм

Наталя Могилевська вийшла на публіку з українським мільйонером після чуток про новий роман - хто він

Пара відвідала Тиждень моди

Після довгих розмов про таємниче коханого Наталя Могилевська з'явилася на публіці з новим супутником. Ним став власник столичних бутиків Олег Рижов.

Співачка і мільйонер з'явилися разом на закритті Тижня моди в Києві, пише Viva! Протягом усього вечора пара трималася за руки, жартувала і багато фотографувалася.

Наталя Могилевська і Олег Рижов Фото: viva.ua

"Ми прийшли підтримати українських дизайнерів і надихнутися. Я одягнена в український бренд своєї подруги, він називається Fukel, майже як коханець, якщо поміняти останню букву L на R. Наряд для мене вибирати не Олег, він любить мене в сукнях. Я просто хуліганила" , - поділилася Могилевська.

Відзначимо, що ні Наталя, ні Олег офіційно не підтвердили своїх почуттів, але судячи зі знімків між співачкою і бізнесменом - не просто дружба.

Наталя Могилевська і Олег Рижов Фото: viva.ua

Олег Рижов - експерт в області чоловічої моди, власник бутіка ISAIA. Він багато років професійно займається гардеробами політиків, власників великого бізнесу, успішних українських чоловіків.

Олег Рижов Фото: facebook.com/Ryzhov.Oleg

Нагадаємо, у Наталії Могилевської було два шлюби. Перший раз співачка вийшла заміж в 2004 році за бізнесмена Дмитра Чалого. Через півроку подружжя розлучилося. З другим чоловіком Єгором Долініним, теж великим підприємцем, Наталя прожила п'ять років.

Після невдалих стосунків, Могилевська повністю занурилася в роботу. Пробувала себе в різних амплуа: співачка, продюсер, телеведуча, письменниця. Особисте життя ж відкладала на потім. Зараз Наталя знову впустила кохання в своє життя і зізнається, що дуже щаслива.

  • Наталя Могилевська раніше зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю . Але чи буде це усиновлення або 45-річна співачка зважитися народити - поки не відомо.
  • Також дивіться на theLime кліп Наталії Могилевської на пісню "Покохала". За сюжетом відеоряду, співачку оточують різні чоловіки, з яких вона в підсумку вибирає одного.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil