RU  UA

Дізнатися

Наталя Могилевська вийшла на публіку з українським мільйонером після чуток про новий роман - хто він

Пара відвідала Тиждень моди

Після довгих розмов про таємниче коханого Наталя Могилевська з'явилася на публіці з новим супутником. Ним став власник столичних бутиків Олег Рижов.

Співачка і мільйонер з'явилися разом на закритті Тижня моди в Києві, пише Viva! Протягом усього вечора пара трималася за руки, жартувала і багато фотографувалася.

Наталя Могилевська і Олег Рижов Фото: viva.ua

"Ми прийшли підтримати українських дизайнерів і надихнутися. Я одягнена в український бренд своєї подруги, він називається Fukel, майже як коханець, якщо поміняти останню букву L на R. Наряд для мене вибирати не Олег, він любить мене в сукнях. Я просто хуліганила" , - поділилася Могилевська.

Відзначимо, що ні Наталя, ні Олег офіційно не підтвердили своїх почуттів, але судячи зі знімків між співачкою і бізнесменом - не просто дружба.

Наталя Могилевська і Олег Рижов Фото: viva.ua

Олег Рижов - експерт в області чоловічої моди, власник бутіка ISAIA. Він багато років професійно займається гардеробами політиків, власників великого бізнесу, успішних українських чоловіків.

Олег Рижов Фото: facebook.com/Ryzhov.Oleg

Нагадаємо, у Наталії Могилевської було два шлюби. Перший раз співачка вийшла заміж в 2004 році за бізнесмена Дмитра Чалого. Через півроку подружжя розлучилося. З другим чоловіком Єгором Долініним, теж великим підприємцем, Наталя прожила п'ять років.

Після невдалих стосунків, Могилевська повністю занурилася в роботу. Пробувала себе в різних амплуа: співачка, продюсер, телеведуча, письменниця. Особисте життя ж відкладала на потім. Зараз Наталя знову впустила кохання в своє життя і зізнається, що дуже щаслива.

  • Наталя Могилевська раніше зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю . Але чи буде це усиновлення або 45-річна співачка зважитися народити - поки не відомо.
  • Також дивіться на theLime кліп Наталії Могилевської на пісню "Покохала". За сюжетом відеоряду, співачку оточують різні чоловіки, з яких вона в підсумку вибирає одного.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним