Лайм

Сніжана Бабкіна отримала негативний ПЛР-тест і попрощалася з Covid-19 забавним фото

Музикант повторне тестування проходитиме через кілька днів

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана вилікувалася від коронавірусу: результат її контрольного тесту на Covid-19 виявився негативним. Сам же співак поки не може похвалитися хорошими новинами, оскільки захворів через три дні після дружини.

Про одужання танцівниця повідомила на особистій сторінці в Instagram. "Прощай, Корона Queen. Цей досвід пройдено. Повертаюся до Sнєжного, насиченого, активного життя!", - написала Сніжана під кумедним знімком з недавнього кліпу Бабкіна "Бомба-ракета".

Кадр з кліпу "Бомба-ракета" Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Дружина музиканта подякувала своїх дописувачів за підтримку і мільйон теплих побажань, а лікаря - за те, що 24/7 був з ними на зв'язку і тримав їх стан під контролем.

В "сторіз" Сніжана показала результати своїх тестів на коронавірус - до і після. А також зазначила, що музикант повторне тестування проходитиме через кілька днів.

Фото: instagram.com/stories/snezhana_babkina

"Тест Сергія здамо через пару днів. Він в цьому питанні молодший за мене на 3 дні", - написала Бабкіна.

Сніжана Бабкіна захворіла на коронавірус 24 серпня, на День Незалежності. Спочатку танцівниця відчула першіння в горлі і ломоту в тілі. На наступний день у неї з'явився сухий кашель, проте болю в горлі не було. Потім підключилася і температура. Сімейний лікар наполіг на тесті. У музиканта перші симптоми з'явилися через три дні після того, як захворіла його дружина.

Сніжана і Сергій Бабкіни Фото: instagram.com/snezhana_babkina

  • Марічка Падалко розповіла про симптоми коронавірусу у себе і дітей. Телеведуча поскаржилася на труднощі діагностики і докладно описала про лікування ускладнень інфекції.
  • Акторка і учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дар'я Петрожицька також заразилася коронавірусом, через що була змушена пропустити перший прямий ефір шоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита