Лайм

У новому кліпі alyona alyona знялася дівчина, побита в потязі Маріуполь - Київ

Реп-виконавиця закликала жертв насильства не мовчати про пережите

alyona alyona випустила кліп на пісню "Сумно", присвячену байдужості людей до насильства, свідками якого вони стають. Головною героїнею музичного відео стала Анастасія Лугова, яку в купе поїзда "Маріуполь - Київ" жорстоко побили і намагалися згвалтувати на очах у маленького сина.

Написати пісню про насильство Альону підштовхнув досвід роботи в соціальній службі і моторошні історії людей, які зверталися за допомогою.

"Крізь мене проходили різні історії, в яких люди страждали, боялися, боролися за життя і за дітей, намагалися бути почутими, - написала реп-виконавиця в соцмережах. - Більшість з них боялися говорити про фізичну розправу над собою. Тому для мене великим вчинком є згода Анастасії взяти участь в зйомках. Вона як ніхто розуміє зміст мого тексту. Вона не мовчала! Я закликаючи кожну людину, яка пережила насильство над собою чи стала його свідком: розкажіть про це, не мовчіть про це! Адже якщо хоча б одне життя буде врятоване - це вже велике досягнення".

Сама Лугова в Instagram розповіла, що погодилася взяти участь у проекті, щоб люди перестали соромитися пережитого насильства. Також вона закликала допомагати незнайомцям, які опинилися в біді. "Люди, не будьте байдужими до ситуацій, які відбуваються на ваших очах, приходьте на допомогу, рятуйте! Нам з сином ніхто не допоміг, і ми врятувалися завдяки диву. Тільки уявіть, скільки таких людей, які дивом рятуються. А зі скількома це диво не відбувається", - написала вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами