Лайм

Галкін спародіював розмову Путіна та Лукашенка - у травні подібний ролик артиста видаляли з російських ЗМІ

Чергове відео пародиста на злобу дня подивилися вже 2 мільйони користувачів

Максим Галкін зняв черговий ролик-пародію, в якому зобразив розмову президента Росії Володимира Путіна з главою Білорусі Олександром Лукашенком. Другий нібито дзвонить першому, щоб доповісти про переговори, які вдалося перехопити білоруським спецслужбам.

Відео Галкін опублікував на особистій сторінці в Instagram, і цього разу російські ЗМІ напевно будуть обережнішими. Адже попередню таку пародію багатьом місцевим виданням довелося видаляти.

Подивитися цю публікацію в Instagram

О.Г.Лукашенка і В.В.Путин

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

Свою нову пародію Галкін назвав "Перехоплення". За сюжетом натхненний новими "успіхами" спецслужб Лукашенко, нібито ділиться своїми "ашчушченіями" з Путіним щодо ситуації з отруєнням Олексія Навального та іншими подіями в світі.

З 10 вересня відео в соцмережах подивилися 2 мільйони користувачів. Особливо фоловерам Галкіна сподобалися епізоди, в яких нібито Лукашенко каже, що в Білорусі немає пандемії коронавируса, але при бажанні люди можуть самоізолюватись в тюрмах; що люди на вулицях кричать "Йди!" не йому, а важкому 2020-го року.

  • Українські музиканти зняли кліп на підтримку протестуючих в Білорусі. У ролику "Героям" з'явилися діячі культури, волонтери та активісти з обох країн.
  • Дивіться також на theLime, як білоруські художники показали фотографії жертв силовиків прямо на вулиці, під столичною мистецькою галереєю "Арт Білорусь". Серед тих, хто став живим стендом для знімків, виявилися побиті на протестах громадяни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа