Лайм

Ховайте носові хустки, це просто мій друг - Наталя Могилевська про можливий роман з мільйонером

Співачка та бізнесмен готують новий проект

Днями Наталя Могилевська з'явилася на публіці з українським мільйонером, власником столичних бутиків Олегом Рижовим, спровокувавши хвилю розмов про її новий роман. Незабаром після того, як спільні знімки співачки і бізнесмена розлетілися по мережі, артистка вирішила прояснити ситуацію.

Як зізналася знаменитість в своєму Instagram, ніяких романтичних стосунків з цим чоловіком у неї немає. "Ховайте носові хустки, сердечка і няшки, це просто мій друг", - запевнила артистка. - Знайомтеся, беззмінний колумніст журналу L'Officiel HOMME, кінематографіст та бізнесмен Олег Рижов".

Наталя Могилевська і Олег Рижов Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

За словами Могилевської, вони з'явилися разом на Тижні моди для того, щоб розповісти про спільний проект.

"Олег запропонував мені створення серії статей про те, як на одні й ті ж гострі актуальні теми дивляться чоловік, жінка, в ролі яких будемо ми з Олегом, а відповідні фахівці це оцінять і прокоментують. Теми кохання, смерть, зрада, наркотики, секс та інші. Це може бути цікаво і повчально для всіх", - поділилася Наталя.

Нагадаємо, у Наталії Могилевській було два шлюби. Після невдалих стоснуків, співачка повністю поринула в роботу, а особисте життя постійно відкладала на потім. Зараз в серці Наталії знову оселилося кохання, і артистка зізнається, що вона дуже щаслива. Правда, особистість обранця ретельно приховує.

  • У серпні Наталі Могилевській виповнилося 45 років. На честь свого дня народження співачка влаштувала гучну вечірку, куди запросила майже весь український шоу-бізнес.
  • Раніше Наталія Могилевська здивувала соцмережі кардинальною зміною іміджу. Співачка з білосніжними локонами, нюдовим макіяжем і блакитною підводкою свої зміни пояснила білою смугою в житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil