RU  UA

Дізнатися

Син Єлизавети II і принца Філіпа не з'явиться на святкуванні 100-річчя батька через секс-скандал

Виною всьому дружба принца Ендрю з Джеффрі Епштейном

У 2021 році принцу Філіпу виповнюється 100 років, і з нагоди знаменної дати королівська родина планує велике торжество. Бути присутнім на ньому, проте, зможуть не всі діти Єлизавети II та її чоловіка: принца Ендрю "викреслили" зі списку учасників через скандальний зв'язок із засудженим секс-злочинцем Джеффрі Епштейном, повідомляє The Sun.

Королева Єлизавета II і принц Філіпп з сином принцом Ендрю Фото: Getty Images

За словами джерела, Ендрю, якого раніше виключили з весільних фотографій його дочки Беатріс, також зіграє мінімальну роль у святковій фотовиставці, присвяченій життю свого батька. "Зверху є попередження применшити значення Ендрю. Його будуть згадувати якомога менше, - сказав інсайдер. - Втім, він не був виключений "повністю". Це не має великого значення для його стосунків з герцогом Единбурзьким, проте все ж це важко, бо Ендрю - його син, і це принижує його роль в родині".

Принц Ендрю завжди категорично заперечував будь-який зв'язок зі злочинами покійного фінансиста Джеффрі Епштейна, засудженого за залучення до проституції неповнолітніх дівчат. Однак член королівської родини продовжував спілкуватися з Епштейном навіть після того, як його визнали винним. Більш того, одна із жертв Епштейна Вірджинія Робертс пізніше розповідала, як задовольняла принца за вказівкою боса.

  • Нагадаємо, що 17 липня принцеса Беатріс таємно вийшла заміж. Кажуть, рішення провести закриту церемонію було обумовлено не тільки пандемією коронавірусу, а й небажанням її батька показуватися на публіці після арешту Гіслейн Максвелл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать