Лайм

Актор Едріан Броуді пожартував про російську вакцину від Covid-19, але його гумору ніхто не зрозумів

Шуткана видана на суміші англійської та російської

Американський актор Едріан Броуді, зірка фільмів "Піаніст" та "Гострі козирки", дивним чином заявив, що випробував на собі російську вакцину від коронавірусу. Це все схоже на жарт, і шанувальники тепер ламають голову над її змістом.

На сторінці актора в Instagram з'явився пост, в якому він розповідає, що добровільно вакцинувався "Супутник V". Все це Броуді пише рідною англійською мовою, але як мова заходить про побічні ефекти - перемикається на російську.

"Я вирішив повідомити всім, що вчора записався добровольцем на випробування вакцини від COVID-19, які проводяться тут, в районі Лонг-Айленда. Вакцину створили в Росії. Вчора о 16:00 мені зробили перше щеплення, і я запевняю вас, що це абсолютно безпечно", - сказано на початку посту.

Далі латинські букви місцями замінені на кирилицю, хоча все ще можна зрозуміти сенс: ".. ніяких побічних ефектів немає, і я відчуваю себе добре". Повідомлення закінчується реченням кострубато російською мовою: "Я відчуваю себе трохи дивно, і я думаю, що витягнув ослячі вуха". Свою неоднозначну публікацію Едріан супроводив хештегом #дешевка.

Ймовірно, актор хотів пожартувати, що після введення російської вакцини пацієнт відразу перетворюється на росіянина або, можливо, в ослика. Але дописувачі з Росії не зрозуміли гумору Броуді і закидали зірку Голлівуду гнівними коментарями. Користувачі пишуть, що перед тим, як писати пост, Едріану варто було б попросити допомоги у кого-небудь, хто володіє російською мовою.

  • У США створили шолом MicroClimate Air. Він є альтернативою медичної маски для обличчя, яку рекомендують носити в період пандемії коронавірусу. Правда, виглядає він смішно і безглуздо, і це спровокувало користувачів на створення мемів .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку