RU  UA

Дізнатися

Підводжу підсумки свого життя: Шеннен Доерті розповіла про боротьбу з раком грудей на 4 стадії

49-річна актриса продовжує лікування хвороби

У лютому актриса Шеннен Доерті оголосила, що її рак молочної залози повернувся через 3 роки після ремісії і прогресував до 4 стадії. З тих пір зірка серіалів Зачаровані і Беверлі-Хіллз 90210 продовжує боротися з хворобою, про що відверто розповіла журналу Elle.

Фото: elle.com / Kurt Iswarienko

Доерті проходить гормональну терапію, щоб блокувати естроген, що живить рак молочної залози, а також приймає препарат, що стабілізує метастазування.

"Я намагаюся цінувати всі маленькі моменти, які більшість людей не помічають або приймають як належне, - сказала вона. - Усередині нас є цей нескінченний колодязь, і ми просто продовжуємо копати, щоб отримати силу протистояти негараздам - і щоб побачити всю красу".

49-річна актриса думає про кінець життя і планує записати відео і повідомлення, які близькі отримають після її смерті. "Я почала підводити підсумки свого життя, того, що я зробила, і того, чого не зробила. Якою я була з людьми, - сказала Доерті. - Мені потрібно дещо сказати мамі. Я хочу, щоб мій чоловік знав, що він значить для мене. Але всякий раз, коли приходить час зробити це, я відчуваю, ніби вже йду. А я не йду".

Зірка зізналася, що їй важко закінчити свої справи, оскільки вона відчуває, що проживе ще 10 або 15 років. "Будь-яка людина з 4 стадією раку стикається з подібними речами, коли інші хочуть відправити тебе на спокій. Але я не готова упокоїтися. У мені багато життя", - сказала вона.

  • Раніше американська страхова компанія заявила, що хвора на рак Шеннен Доерті просто "шукає співчуття і виплат" на ремонт свого будинку в Каліфорнії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать