Лайм

Самоізоляція приносить вам зайві кілограми? Є 3 надійних способи схуднути без дієти

Як схуднути вдома і без суворих обмежень

Багатьом здається, що скинути зайві кілограми можна тільки дотримуючись дуже суворих дієт і відмовляючи собі у всіх гастрономічних задоволеннях. Насправді це зовсім не так. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як схуднути вдома, не забороняючи собі смачну їжу.

Для початку варто все-таки зробити застереження, що жодні з наведених нижче методів не дадуть хороших і швидких результатів без регулярних фізичних навантажень. Також, якщо ви хочете схуднути, варто обмежити в своєму раціоні солодощі, борошняні продукти і різні шкідливі перекуси.

Пити більше води

Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що майже третина ваших зайвих об'ємів - всього лише набряки. З якими можна досить просто боротися. Потрібно випивати щогодини невеликий стаканчик води і постаратися відмовитися від надмірно солоних продуктів і гострих спецій.

Фото: pixabay.com

Маленькі порції і графік

Ще один відмінний спосіб скинути кілька сантиметрів - скласти собі режим харчування. Ви можете їсти свою звичну їжу (зрозуміло, якщо вона є здоровою), але в інших об'ємах.

Наприклад, якщо раніше ви їли тричі на день великими порціями, тепер спробуйте приймати їжу 5-6 разів на день, з меншими інтервалами і брати невелику кількість їжі.

Фото: pixabay.com

Продукти для схуднення

У цьому пункті, як і на початку нашого матеріалу, варто нагадати, що це тільки допоміжний метод. Який не дасть результатів без вашого загального "бойового настрою" і регулярної активності.

З зайвими кілограмами відмінно боряться деякі прості продукти. Наприклад, яблука, шпинат, кориця, цитрусові, капуста, морква, зелень, ананаси. Постарайтеся додати їх в свій раціон, а ще краще - замінити цими продуктами свої звичні перекушування. І результат не змусить себе чекати.

Фото: pixabay.com

  • Для підтримки гарної фігури не обов'язково ходити в спортзал. Особливо в тому випадку, якщо ви хочете підтягти нижню частину тіла. Наприклад, ноги і сідниці. У цьому матеріалі ми розповімо вам про найкращі вправи, які можна робити вдома.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації