Лайм

Модна шпаргалка: 5 простих секретів, які допоможуть виглядати вишукано без зайвих витрат

Якими повинні бути базові речі, взуття та аксесуари

Кожного сезону ми задаємося питанням, які нові тренди в моді та що ще купити, щоб виглядати модно та стильно. Насправді, не варто гнатися за всіма новинками та спускати на це купу грошей, можна просто грамотно продумувати образ з тих речей, що вже є в гардеробі, та доповнювати їх новими. А є тренди, які не втрачають своєї актуальності ніколи, як наприклад, бежеві речі.

Якісні базові речі

Основу гардероба кожної модниці повинні складати такі речі: маленька чорна сукня, біла сорочка, брючний костюм, спідниця, 2-3 водолазки, 2-3 футболки або лонгсліви, джинси, джинсова або шкіряна куртка, пальто або пуховик. Вони повинні бути хорошої якості, так як будуть служити вам кілька років, і саме під них ви будете вибирати трендові речі, щоб створювати нові луки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Взуття

Для кожного сезону рекомендується мати хоча б три-чотири пари якісного взуття: для повсякденного носіння, на вихід на середньому і високому каблуці та спортивне. Сучасні дівчата часом не можуть зупинитися, купуючи величезну кількість взуття різного кольору і типу. Однак стилісти рекомендують перед покупкою тієї чи іншої пари взуття задуматися, з чим її носити і чи немає схожої у вашому гардеробі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Аксесуари

Урізноманітнити образ допоможуть різні аксесуари: сумки, ремені, хустки, палантини, рукавички і головні убори. І якщо базового одягу і взуття може бути мало, то як раз аксесуарів повинно бути багато - саме так створюється величезна кількість образів. Однак якщо ти не маєш наміру витрачати шалені гроші на них, купи хоча б одну брендову річ, наприклад, сумку, а всі інші аксесуари більш демократичних марок.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Одяг за розміром

Ще одне важливе правило світу моди - завжди вибирай одяг за своїми параметрами. І якщо раптом так сталося, що модна рік тому базова річ на тебе мала, в цьому сезоні тобі доведеться купити їй заміну. Речі не повинні стягувати, утворювати складки, бути занадто короткими.

Фото: pinterest.com

Виняток - речі в стилі оверсайз .

Фото: pinterest.com

Класичні принти

Клітка, смужка, горох, гусяча лапка - такі принти виграшно виглядають в їх класичному вигляді. Так, палантин з кліткою Burberry завжди виділить тебе з натовпу перехожих.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України