Лайм

Instagram приховає образливі коментарі та введе секретне меню: іконку програми можна змінити на Polaroid

Соціальна мережа приурочила новинки до свого 10-річчя

Instagram почне активну боротьбу з онлайн-знущаннями. Компанія заявила, що в бан потраплять повідомлення, схожі на ті, які користувачі раніше відзначали як образливі, пише CNN.

Пошуком знущань займуться системи штучного інтелекту, і найближчим часом соціальна мережа почне тестувати цю функцію. Представники Instagram запевняють, що користувачі зможуть натиснути "Перегляд прихованих коментарів", щоб побачити потенційно образливі повідомлення.

Людей, які часто пишуть образи, соціальна мережа буде попереджати і навіть блокувати. Спеціальне повідомлення запропонує їм повернутися до свого коментарю і видалити його, інакше його може бути приховано, а їх обліковий запис видалений.

Боротьба зі знущаннями - не єдина новинка в Instagram, якому в 2020 році виповнилося 10 років. На честь свята соціальна мережа пропонує змінити її іконку на класичний Polaroid, за яким сумвали користувачі. Щоб зробити це, слід оновити Instagram до актуальної версії, зайти в налаштування профілю, потягнути екрану вниз і відкрити кілька прихованих емодзі. Провівши по ним пальцем, ви відкриєте секретне меню, де можна обрати бажану іконку.

Видання Verge повідомило, що кумедна "пасхалка" з'явилася не на всіх телефонах, і буде доступна тільки в жовтні. "У цьому місяці ми запрошуємо вас змінити значок програми на свій улюблений", - йдеться в повідомленні соціальної мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита