Лайм

Відомий бренд для любителів моднічати випустив ланч-бокс, ось тільки таку коробочку дозволить собі не кожен

Ціна новинки вражає

Школярі, які беруть з собою обіди в коробочках, отримали можливість виділитися з натовпу, причому вельми розкішним способом. У цьому їм допоміг італійський бренд Gucci. Модний будинок створив ланч-бокс, який оцінить кожен, хто женеться за модою.

Як пише The Sun, аксесуар являє собою ємність з ручкою в зелену клітку, що нагадує відерце, з зображенням мультяшних хлопчика та кота, які облизують тарілки.

Фото: gucci.com

"Дизайн цієї сумки нагадує вінтажний ланч-бокс, а вигадливий принт і ручка зверху - це теми дитинства, які простежуються у всій колекції", - відзначили творці.

Фото: gucci.com

І якщо дизайн моделі припав до смаку багатьом любителям бренду, то ціна збентежила майже всіх покупців. Адже за таку коробочку для їжі доведеться заплатити $3100. А це в рази більше ніж одяг та інші аксесуари з цієї ж колекції. Наприклад, рюкзак Gucci можна придбати за $1880 футболку - за $600, бейсболку - за $300.

  • Раніше бренд Gucci представив оригінальну лінійку чоловічих джинсів зі своєї осінньо-зимової колекції. Штани виконані з органічного бавовняного деніму з ефектом зістареності та спеціальною обробкою. Остання створює ілюзію плям від трави.
  • Каньє Уест поділився новим дизайном кросівок YZY D Rose, і таке взуття викликало у користувачів мережі подив. Деякі порівнюють дизайн з продуктами харчування - від рифлених картопляних чіпсів до риб'ячих кістяків та макаронних виробів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів