RU  UA

Дізнатися

Обіцяв одружитися і пограбував: жінка подала в суд на Бреда Пітта і вимагає компенсації

Американка впевнена, що її ошукав справжній актор, а не онлайн-шахрай

Жінка з Техасу вимагає у Бреда Пітта $ 100 тис. компенсації за онлайн-шахрайство. Вона стверджує, що голлівудський актор виманив у неї великі гроші і навіть натякав на весілля, пише Page Six. Адвокати 56-річного Пітта запевняють, що довірливу американку обдурив кібер-злочинець.

Фото: Getty Images

Келлі Крістіна працює начальницею управління охорони здоров'я міста Плейно в Техасі. Жінка стверджує, що заплатила Бреду Пітту $ 40 ти. за те, щоб він 5 разів з'явився на благодійних заходах, які вона організувала для допомоги жертвам урагану "Катріна". У судових документах говориться, що у пари склалися "близькі стосунки", і вони навіть "обговорювали шлюб".

"У 2018 році Бред Пітт звернувся до позивачки Келлі Крістіни з проханням зібрати кошти для його фонду Make It Right Foundation - благодійної організації на користь жертв урагану "Катріна", - йдеться в скарзі. - Келлі Крістіну переконав виклад справи. Позивачка та Бред Пітт уклали ділову угоду з конкретними умовами".

Крістіна стверджує, що "Пітт" відміняв кожен захід в останню хвилину і обіцяв приїхати наступного разу, але не повертав гроші за участь.

"Ми ведемо судові тяжби з березня 2020 року. Цей судовий процес важливий для країни, тому я буду продовжувати боротися з фондом Бреда Пітта Make it Right Foundation. У мене є докази, щоб підтвердити звинувачення", - сказала вона журналістам.

Адвокати Пітта заперечують знайомство актора з Крістіною. Вони стверджують, що її жорстоко обдурив кібер-злочинець, що прикинувся голлівудською зіркою. "Ні організації Make It Right, ні пан Пітт ніколи не уклали угоди з позивачкою", - йдеться в заяви юристів оскароносного актора, які вже подали клопотання про припинення справи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Крис Дженнер рассказала, что у нее диагностировали раковую опухоль - об этом звезда сообщила в трейлере к 5 сезону Семейство Кардашьян