Лайм

Музиканти знайшли цікавий спосіб виступати в дні пандемії - здається, це те, що потрібно Олі Поляковій

Так виглядає майбутнє живих концертів?

Чи можуть великі надувні кулі врятувати музичну індустрію в період пандемії? Музикант Вейн Койн, фронтмен американського гурту The Flaming Lips та великий шанувальник таких куль, вважає, що так.

У жовтні The Flaming Lips дала перший концерт для живої публіки, використавши персональні надувні кулі, завдяки яким глядачі та музиканти були ізольовані один від одного. І, здається, це якраз те, що потрібно Олі Поляковій, якій нещодавно дісталося через концерт у Харкові.

"Тааак!" - захоплено написав в Instagram Уейн Койн, приклавши до свого посту відео виступу гурту в одному з місцевих клубів. Через бульбашки шоу виглядає настільки незвичайним, що відео музиканта одразу ж час стало вірусним.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Wayne Coyne (@ waynecoyne5)

Примітно, що подібні бульбашки вже давно стали візитною карткою живих виступів The Flaming Lips, але цього разу гурт вперше використав їх як засіб контролю соціального дистанціювання на повноцінному публічному шоу.

У соцмережі музикант також поділився кількома кадрами процесу підготовки до концерту.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Wayne Coyne (@ waynecoyne5)

Звичайно, не обійшлося без мемів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Wayne Coyne (@ waynecoyne5)

"Це здається абсурдним, але... це стає чимось серйозним і реальним", - розвів Койн руками в бесіді з BrooklynVegan. За словами музиканта, гурт всерйоз розмірковує над серією подібних концертів, але з кількома людьми в кожній кулі.

  • Карантин не тільки завадив концертам, але й змінив плани багатьох молодят. Що правда, деякі вирішили не переносити запланований весілля, і найзворушливіші їх моменти потрапили на конкурс фотографії This is Reportage Award. Ось 10 кращих весільних фото періоду пандемії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера

У Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Кейт Міддлтон зможе повернутися до роботи та вийти в світ

Кейт Міддлтон зможе повернутися до королівських обов'язків лише після того, як їй дозволять це лікарі - заява палацу

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американський актор Міша Коллінз підтримує Україну - зірка оголосив про збір для рятувальників та відвідав підрозділ ДСНС у Києві