Лайм

Олена Шоптенко досі повінчана з Дмитром Дікусаром - одкровення хореографа

Хореографи скріпили союз перед Богом у 2013 році

Хореограф Олена Шоптенко чотири роки щаслива в другому шлюбі, але розвінчатися з першим чоловіком, танцюристом Дмитром Дікусаром, досі не встигла. Колишнє подружжя планують розірвати союз перед Богом вже найближчим часом.

Таке зізнання знаменитість зробила в програмі "Зірковий шлях". Олена зізналася, що не шкодує, що зробила тоді цей серйозний крок, оскільки вони обидва цього хотіли. "Ми до цього дуже серйозно поставилися. Ми так хотіли, ми це зробили. Життя показало інше", - поділилася Шоптенко.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар Фото: Караван історій

Олена та Дмитро одружилися у 2013 році. Пара розписалася в звичайному районному загсі, а потім влаштувала неймовірно красиве весілля в Грузії, куди запросила найближчих людей. У тій же країні Шоптенко та Дікусар вирішили повінчатися. Їхні стосунки здавалися ідеальною історією кохання, але цей шлюб тривав лише три роки.

У квітні 2016 року хореографи повідомили про своє розлучення. Через півроку після розставання з Дікусаром Шоптенко вийшла заміж вдруге. Її теперішній чоловік - бізнесмен Олексій Іванов. У червні 2018 року танцівниця народила від другого чоловіка первістка - сина Олексія.

Олена Шоптенко з чоловіком та сином Фото: instagram.com/alena_shoptenko

  • Олена Шоптенко назавжди покидає шоу "Танці з зірками". Хореограф більше не з'явиться на паркеті в якості танцівниці або чиєїсь партнерки. theLime вирішив згадати всіх зіркових учасників, з якими зірка підкорювала головний паркет країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв