Лайм

У Чехії відкрили незвичайний готель - зняти номер можна тільки з позитивним тестом на Covid-19

Його місткість становить 55 місць

У столиці Чехії відкрили перший в світі готель, в якому можуть проживати тільки інфіковані коронавірусом люди. Готель розташований в центрі Праги і належить мережі Czech Inn Hotels.

Для захисту співробітників він працює з клієнтами безконтактно. Тобто постояльці можуть забронювати номер по телефону або через інтернет. Замість адміністратора на ресепшні встановлені монітори, а ключі від кімнат знаходяться прямо в дверях, пише Novinky.cz.

Фото: pixabay.com

Готель складається з 55 номерів, в яких можуть зупинитися тільки ті, у кого діагностовано коронавірус. Разом з паспортом відвідувач повинен пред'явити позитивний тест на Covid-19.

Згідно з правилами готелю, залишати номер під час перебування в ньому не можна. Їжу можна замовити з доставкою, послугами пральні також скористатися дистанційно, залишивши спеціальний пакет з білизною за дверима. Після ізоляції номер ретельно дезінфікується протягом доби.

У готелі можуть зупинитися туристи, які в ході поїздки дізналися про інфікування Covid-19, а також хворі місцеві жителі, які хочуть убезпечити членів своєї сім'ї від зараження.

  • Шанувальники Гаррі Поттера отримали можливість зупинитися в готел , стилізованому під одне з найзатишніших просторів чарівної всесвіту - гуртожиток Ґрифіндор. Житло з'явилося в британському селі на фермі North Shire.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024