RU  UA

Дізнатися

У трендах на роки: 8 жіночих речей, які стали новою класикою

Які речі стали базовими в 2020 році

У гардеробі кожної дівчини є речі, які відповідають останнім трендам сезону, як, наприклад, пуховик зі світловідображаючим ефектом, а є одяг, який роками не виходить з моди і називається класикою.

Традиційно, до таких предметів гардероба відносять маленьку чорну сукню, строгий брючний костюм, білу сорочку, спідницю-олівець та елегантні туфлі-човники. Однак ХХI століття диктує свої правила, і новою класикою стають речі та взуття, які ще 20 років тому ми могли одягти тільки в спортзал або на прогулянку, а сьогодні сміливо наряджаємось у них в офіс або театр.

Пальто

Ось уже кілька сезонів поспіль пальто залишається незамінним верхнім одягом, який можна поєднувати абсолютно з будь-якими речами і взуттям. Навіть голлівудські зірки вже звикли носити об'ємні пальта оверсайз з кросівками та спортивними худі.

Фото: pinterest.com

Сорочка в клітинку

Тепла сорочка в клітинку ось уже кілька сезонів поспіль б'є всі рекорди популярності. Ви можете одягти її під верхній одяг, а також носити як верхній одяг в більш теплу пору року. Ще один варіант - довгу сорочку в клітинку доповніть поясом і носіть як сукню.

Фото: pinterest.com

Худі

Тепла кофта з капюшоном, або як її ще називають худі, толстовка, - вже давно перестала бути тільки спортивним одягом. Її носять із джинсами, велосипедками, спідницями, самостійно в якості сукні - як вам завгодно, лише б це було практично.

Фото: pinterest.com

Джинси

Джинси - незамінний атрибут в гардеробі кожної модниці. У 2020 році в моду повернулися джинси кльош, з високою посадкою, а також джинси слоучі. Прямі класичні джинси не виходять з моди ніколи, але орієнтуватися треба насамперед на параметри своєї фігури.

Фото: pinterest.com

Одяг з еко-шкіри

Ось уже кілька сезонів поспіль модниці вибирають куртки, штани, спідниці та аксесуари з еко-шкіри. Ці речі практичні, недорогі та сприяють збереженню життя тварин.

Фото: pinterest.com

Кросівки

Кросовки та кеди давно вже перестали бути взуттям для пробіжки або спортзалу. Тепер в них можна піти і на побачення, і на ділову зустріч (одягнути з костюмом), і в офіс, якщо у вас немає строгого офісного дрес-коду.

Фото: pinterest.com

Черевики

В моду знову повернулися ботильйони, чоботи-козаки та грубі черевики. Ці моделі перш за все відрізняються практичністю.

Фото: pinterest.com

Балаклава

Головний убір, що закриває рот, набуває під час пандемії коронавірусу нового смислу, хоча використовувати таку шапку в якості альтернативи масці не найкраща ідея.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли, чому сірий светр став трендом осені.
  • Читайте також на theLime про те, що таке джинси слоучі і з чим їх носити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil