RU  UA

Дізнатися

Цуценя назвали Фісташкою через незвичайну зелену шерсть - таке забарвлення зустрічається вкрай рідко

Природа завжди знаходить спосіб здивувати найнесподіванішим чином

У фермера з Італії Крістіана Маллоччі ощенилася собака. Улюблениця народила п'ятьох цуценят, але один з них був не таким як його білосніжні братики й сестрички. Песик з'явився на світ з дивним зеленим забарвленням. Малюка відразу назвали Фісташкою, щоб підкреслити його незвичайну шерсть.

Як відзначають в BBC News, шерсть такого відтінку при народженні у собак зустрічається вкрай рідко. Вважається, що вона забарвлюється в утробі матері від зеленого пігменту жовчі, який називається білівердин.

Фото: REUTERS

Як тільки цуценята трохи підростуть, фермер знайде їм нову домівлю, а ось Фісташку італієць залишить собі. Він хоче навчити його, щоб той наглядав за тваринами разом з матір'ю.

Правда, з роками щеня вже не буде зеленим, його шерстка стане такою ж, як і у мами. Але про те, яким він з'явився на світ, завжди нагадуватиме його кличка.

Уже зараз забарвлення цуценя не таке яскраве як було при народженні, шерстка з кожним днем стає все біліше та біліше.

Фото: REUTERS

  • Чарівний золотистий ретривер зібрав в соціальних мережах величезну кількість шанувальників - все завдяки відмінній мітці на його морді. Енцо народився з рідкісною генетичною мутацією, яка "розфарбувала" його шерсть в чорний колір.
  • У Нью-Йорку народилася кішка з рідкісною гетерохромії - явище, коли кожне око має свій колір. Але це не єдина її особливість, крім різнокольорових очей, у тварини є додатковий палець.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации