Лайм

Всі хвалили геніальну рекламу Burger King, але найуважнші все зіпсували - вона виявилася плагіатом

Упс! Якось незручно вийшло

Ще минулого тижня користувачі соцмережі захоплювалися неофіційною рекламою Burger King з кумедним сюжетом в СРСР, але тепер її авторів лають за плагіат.

Вся справа в тому, що уважні користувачі соцмереж знайшли ролик, який вийшов значно раніше і в точності повторює сюжет реклами. Що правда, не в Радянському Союзі, а десь у середньовіччі.

Минулого тижня в соцмережах стало вірусним відео з рекламою ресторанів швидкого харчування Burger King, яка так і не вийшла на екрани. За сюжетом головнокомандувачу радянських військ приносять великий бургер, але спершу дають його спробувати молодому солдату, щоб переконатися, що їжа не отруєна. Хлопець кусає бургер і падає на підлогу без ознак життя. Коли в штабі піднімається тривога і кімнату залишають всі, включно з головнокомандувачем, солдат крадькома повертається до столу і не поспішаючи насолоджується божественним воппером.

Відо зібрало тисячі переглядів на Reddit, ще десятки тисяч на YouTube режисера Даніеля Контура. Користувачі соцмереж розхвалили геніальну ідею і дуже шкодували, що ролик так і не вийшов за рамки мережі. Але як виявилося, раніше світ вже бачив подібну рекламу закладу харчування з аналогічним сюжетом у середньовіччі. Звичайно ж, звинувачень у плагіаті та розчарування довго чекати не довелося.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil