Лайм

Меттью Макконахі здивував винною дієтою, на якій скинув 20 кг для ролі в оскароносному фільмі

Дивовижна трансформація принесла акторові його перший "Оскар"

Поки мільйони людей у всьому світі ламають голову над тим, як скинути зайву вагу, Меттью Макконахі навчився робити це максимально безтурботним способом. Під час підготовки до ролі у фільмі "Далласький клуб покупців" актор втратив 22 кг, і його дієта включала стільки вина, скільки йому хотілося.

Фото: кадр з фільму "Далласький клуб покупців" / YouTube

"Я не мучив себе. Я був налаштований рішуче. Найважчим було зробити проклятий вибір", - сказав МакКонахі в епізоді подкасту "Досвід Джо Рогана".

У Далласском клубі покупців МакКонахі зіграв Рона Вудруфа - чоловіка, у якого в середині 1980-х був діагностований ВІЛ / СНІД 4 стадії. Щоб достовірно показати реалії життя з ВІЛ на пізніх стадіях, акторові довелося серйозно над собою попрацювати. Всього за 5 місяців він схуд зі своїх стандартних 85 кг до 61 кг.

Дієта Макконахі складалася з 140 грамів риби на обід і вечерю, невеликої кількості овочів з кожним прийомом їжі і яєчних білків на сніданок. Як десерт він дозволяв собі невелику кількість пудингу з тапіокі. Крім того, Меттью зав'язав з підняттям ваги: це допомогло йому зменшити м'язову масу і скинути ще більше кіло. Але найнесподіванішим пунктом його харчування виявилося вино.

"Я пив стільки вина, скільки хотів, - чесно зізнався актор. - Це була моя відповідальність. Якби я виглядав, як зараз, і грав би Рона Вудрофа, ви пішли б з кінотеатру на перших кадрах".

  • alyona alyona розповіла, як скинула 10 кг за 1,5 місяці. Українська реперша початку схуднення з консультації дієтолога і здорово досягла успіху.
  • Читайте також на theLime історію дівчини, яка відмовилася всього від декількох звичок і схудла майже на 60 кілограм. Героїня поділилася секретами свого успіху.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів