Лайм

Найстаріша художня галерея світу представила портрет малюка Йоди і Мандалорця: фото

Високе мистецтво об'єдналося з поп-культурою

Національна портретна галерея в Лондоні віддала данину поваги всесвіту "Зоряних воєн", розмістивши картину під назвою "Мандалорець і дитя". Презентацію портрета приурочили до прем'єри другого сезону серіалу "Мандалорець", яка відбудеться 30 жовтня, пише Variety.

Фото: Disney Plus / National Portrait Gallery

Написаний олією портрет розміром 90х60 см буде висіти в галереї сучасного мистецтва Unit поруч з кількома картинами з колекції Національної портретної галереї. Крім Йоди і Мандалорця, тут також з'являться портрети Алека Гіннеса (Обі-ван Кенобі), Фелісіті Джонс (Джин Ерсоя в "Бунтар Один") та інших акторів франшизи. На виставці також представлять оригінальні концепт-арти з "Мандалорця", створені художниками Дагом Чіанг, Джоном Паком і Крістіаном Альзманом.

Перший сезон серіалу Disney Plus "Мандалорець" був присвячений мандрівкам самотнього стрілка на околицях галактики, далеко від влади Нової Республіки. У другому сезоні Мандалорець і малюк Йода продовжать свою подорож, борючись з ворогами і об'єднуючи союзників після розпаду Галактичної Імперії.

Фото: Disney Plus / National Portrait Gallery

"Немає ніяких сумнівів у тому, що "Зоряні війни" - це феномен, що здійснив величезний вплив на масову культуру, - сказав директор Національної портретної галереї Рос Лоулер. - Ми сподіваємося, що це унікальне співробітництво між Галереєю і Disney Plus приверне нову аудиторію і молодих людей до нашої колекції, а також дозволить їм зустрітися віч-на-віч зі своїми героями "Зоряних воєн"".

  • Казахстан заборонив "Бората", але зробив цитату з фільму своїм новим туристичним слоганом. Безпрограшну ідею місцевій Раді з туризму підкинули креативні друзі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео