Лайм

Після смерті Шона Коннері в мережі спливли його скандальні слова про жорстоке поводження з жінками

Актор неодноразово говорив, що жінок можна бити

Шона Коннері, про смерть якого світ дізнався 31 жовтня, згадують як блискучого актора, харизматичного чоловіка і кращого Джеймса Бонда усіх часів. Однак вже за пару днів в мережі почали публікувати цитати Коннері зі скандального інтерв'ю 1965 року журналу Playboy. У ньому актор заявив, що не бачить нічого поганого в тому, щоб вдарити жінку, яка цього "заслуговує".

Фото: pixabay.com

"Я не думаю, що є щось особливо погане в тому, щоб вдарити жінку, хоча я не рекомендую робити це так само, як і бити чоловіків. Ляпас розкритою долонею виправданий, якщо всі інші альтернативи не працюють і було багато попереджень, - сказав Коннері. - Якщо жінка стерво, істеричка або жорстока, то я зробив би це".

Коли в 1987 році зірку бондіани запитали, чи змінив він свою думку, він відповів негативно.

"Якщо ви пробували все інше - а жінки досить добре в цьому розбираються - вони це просто так не залишать. Вони хочуть, щоб останнє слово було за вами, але їм не подобається останнє слово. Вони хочуть повторити це ще раз і потрапити в дійсно провокаційну ситуацію. Тоді я вважаю, що це абсолютно правильно", - сказав Коннері в розмові з телеведучою Барбарою Уолтерс.

Через 6 років в інтерв'ю Vanity Fair Коннері продовжив свою думку, заявивши, що "вдарити жінку - не найбільш жорстока річ, яку ви можете з нею зробити". "Набагато більш жорстоко нанести психологічну шкоду комусь. Так мучити людину, що вона дійсно зненавидить себе. Іноді зустрічаються жінки, які так чинять. Це те, що вони шукають, максимального протистояння - вони хочуть ляпаса", - сказав актор.

Лише в 2006 році Шон Коннері озвучив іншу точку зору. В інтерв'ю Times він заявив, що "ніякий рівень жорстокого поводження з жінками не може бути виправданий ні за яких обставин". У той же час перша дружина актора Дайан Чіленто в своїй автобіографії "Мої дев'ять життів" розповіла, що Коннері ображав її під час їхнього шлюбу (1962 - 1973). Коннері ці звинувачення спростував, а його вдова Мішелін Рокбрюн після 45 років шлюбу розповіла, що у них було "прекрасне спільне життя".

  • Також 91-річна Рокбрюн розповіла, чим актор хворів перед смертю. Останні роки не були для нього життям, оскільки він страждав від деменції - стійкого і незворотного зниження пізнавальної діяльності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення