Лайм

Горбатий кит ледь не проковтнув любителів природи на каяку: відео

Морський гігант викинув жінок з їх човна

Дві натуралістки, які вирішили поспостерігати за китами, ледь не опинилися в пащі гігантського морського ссавця. Відео, на якому кит підкидає їхній двомісний каяк, стало вірусним у мережі.

Інцидент стався біля узбережжя Авіла-Біч у Каліфорнії. Джулі МакСорлі і Ліз Коттріель спостерігали за рибами, горбатими китами і морськими птахами, коли один з китів проплив прямо під ними, перевернувши їхній каяк. На відео, знятому очевидцями, видно пащу тварини, що підкидає жовтий човен. У цей час жінки вже були у воді і дивом не постраждали.

"Це сталося так швидко. Все, що я побачила - це велика зграя риб, приманка-клубок, яку вони утворили, щоб врятуватися від хижака. Потім я побачила, як підплив кит, і я подумала: "О ні, це занадто близько!" - розповіла МакСорлі KSBY News. - Раптово мене підкинуло і я опинилася у воді".

На щастя, кит був не налаштований продовжувати знайомство з людьми, і жінки безпечно вибралися на сушу. Про надзвичайну подію вони говорять з посмішкою, хоча не приховують, що це було дуже несподівано і страшно.

  • Безтурботний серфер дивом врятувався від акули - хижак передумав нападати в останній момент. Про смертельну небезпеку спортсмена попередив дрон, що пролітав повз.
  • Справжньою героїнею стала вагітна жінка, яка витягла чоловіка з пащі 3-метрової акули. Рятівниця без роздумів кинулася на допомогу коханому, і зовсім скоро він зможе взяти на руки їхню новонароджену дитину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого