Лайм

Журналістка вийшла в ефір розповісти про перегони, але ідея провалилася - її облизали і зняли на камеру штани

Вболівальники напідпитку вирішили зробити ефір успішним, і їм це вдалося

Тележурналістка Лі Стіл вирішила записати репортаж про конні перегони в австралійському місті Перт і завітала з командою на місцевий іподром Аскот. Як з'ясувалося пізніше, в дні змагань іподром - не краще місце для зйомок.

Вся справа в тому, що як тільки Стіл початку прямий ефір, за її спиною одразу ж зібралися десятки бажаючих потрапити на ТБ, пише New York Post. Напідпитку шанувальники кінного спорту вирішили будь-що-будь зробити репортаж успішним, і їм це вдалося. Тепер його дивляться мільйони.

Один за одним люди почали заходити в кадр до Стіл, а одна з перехожих взагалі вирішила облизати журналістці вухо. Стіл скрикнула від несподіванки, але продовжила репортаж.

Фінальний акорд видав чоловік, який зайшов до кадру задом і зняв з себе штани, продемонструвавши оголені сідниці. Оператор спробував врятувати ситуацію зумом та фокусом на Стил, але вже було пізно.

Відео стало вірусним у мережі та викликало чимало дискусій. Якщо одні лише посміялися над поведінкою п'яної юрби, то інші назвали уболівальників "огидним стадом" і закликали карати за подібні витівки.

  • Читайте також на theLime, як іспанський журналіст Альфонсо Мерлос потрапив ну в дуже незручну ситуацію під час прямого ефіру, який проводив просто з дому. Поки він впевнено спілкувався з ведучим одного з телеканалів, позаду нього раптом з'явилася напівгола подруга. Про дівчину Альфонсо якось забув.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників