Лайм

Учасник "Танців з зірками" Сергій Мельник розповів про роман з партнеркою по паркету

Пара зблизилася, репетируючи чуттєвий віденський вальс

За лаштунками шоу "Танці з зірками 2020" між Сергієм Мельником та Ганною Різатдіновою зав'язався роман. Спочатку пара поцілувалася після виступу перед камерами, а потім 32-річний футболіст і головний герой 5 сезону шоу "Холостяк" розповів, як складаються його стосунки з гімнасткою.

Фото: tsn.ua

"Завдяки проекту я зустрів дівчину, з якою мені дуже приємно бути поруч. Ми працювали разом над танцем, який був неймовірно ніжним і чуттєвим - емоційний віденський вальс. Ця дівчина розбудила мене - до неї неможливо бути байдужим, - розповів Мельник ТСН. - Вона дуже ніжна, уважна, дисциплінована. І напевно зараз тільки вона, як спортсмен, розуміє мене краще за інших".

Сергій зізнався, що поки приділяти відносинам багато часу не виходить через велику завантаженість, але він хоче познайомитися з сином Анни і вірить, що це "початок великого спільного шляху".

"Напевно, не дарма дуже багато стосунків народжуються на одному майданчику, коли люди працюють разом. Коли вони пов'язані однією справою і у них є одна мета - це дуже зближує. Поки у нас все йде добре, і я цьому дуже радий. Аня - унікальна дівчина, до того ж неймовірної краси", - говорить він.

  • Нагадаємо, всього в "Танцях з зірками 2020" взяли участь 14 знаменитостей зі своїми партнерами. Зараз шоу вже покинули ведучий Дмитро Танкович, співачки Слава Камінська, alyona alyona, актори Арам Арзуманян, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, співак Олег Винник, телеведуча Ольга Фреймут, учасник групи "Время и Стекло" Позитив і лідер "Без обмежень" Сергій Танчинець. За кубок проекту вже наступної неділі змагатимуться 4 пари.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято