Лайм

Надя Дорофєєва заінтригувала тизером нової пісні - кажуть, це може бути перший трек її сольної кар'єри

Співачка готує щось вогняне

Після розпаду гурту "Время и Стекло" учасники дуету пішли кожен своєю дорогою: Позитив продовжив роботу в бойз-бенді Mozgi, а Надя Дорофєєва готується стати сольною співачкою, і вже дуже скоро планує випустити свій перший трек.

На сторінці зірки в Instagram з'явився секундний ролик, який заінтригував шанувальників співачки. Ймовірно, цей короткий епізод з голосом Наді з майбутньою її пісні. Назва треку, можливо, буде пов'язана з полум'ям - в підписі до тизеру та в очах Дорофеєвої на відео можна побачити значок вогню.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

Співачка також заінтригувала і новим іміджем - в кадрі Надя з'являється зі світло-русявим волоссям. Для фанів співачки це стало здивуванням, адже свого кумира вони звикли бачити з більш темним відтінком.

Коли відбудеться реліз її сольного проекту, Дорофєєва не уточнила. Шанувальники з нетерпінням чекають виходу пісні, щоб знову насолодитися творчістю своєї улюблениці.

  • Нагадаємо, що гурт "Время и Стекло" оголосив, що припиняє своє існування на початку березня. Надя Дорофєєва та Позитив провели прощальний тур, який не раз відкладався через карантин.
  • Перед концертами дует презентував останній кліп на пісню Last Dance. Стилістика відео натхненна 80-ми та 90-ми: ретро-вестерн, трохи рейву, дивні танці під драйвовий трек - і нудна прес-конференція перетворюється в фірмове VISLOVO.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі

Букмекери спрогнозували переможців першого півфіналу "Євробачення-2024": які шанси в України

Україна на Євробаченні 2024 - коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil, прогноз букмекерів на результати 1 півфіналу і перемогу України