RU  UA

Дізнатися

У Києві зачиняється популярний клуб Bingo: Дякуємо за оплески і любов до живої музики

За словами представників, Bingo припиняє своє існування

У Києві закривається клуб Bingo, який роками приймав артистів різних жанрів і був одним з найпопулярніших концертних майданчиків. Незважаючи на плачевний стан, яким клуб відрізнявся останні кілька років, любителі живої музики звуть його "легендою".

"Шановні меломани! На превеликий жаль, клуб "Бінго" зачиняється і припиняє своє існування. Приміщення, в якому ми працювали, змінює власника і напрямок діяльності", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці клубу.

Колектив Bingo Entertainment подякував музикантам за "енергетику і драйв", організаторам - "за яскраві події та концерти", публіці - "за оплески та любов до живої музики".

"Сподіваємося, концертна індустрія швидше відродиться після кризи, і в Києві з'являться нові гідні майданчики. А "Бінго"- це вже історія", - додали в мережі.

За словами представників клубу, заплановані раніше заходи в Bingo, які ще не опинилися під забороною через карантин, будуть перенесені. Незабаром їх організатори повідомлять всю необхідну інформацію.

  • Раніше в Києві закрився також доволі популярний клуб MonteRay Live Stage. У будівлі з'явився новий власник, який зайнявся його реконструкцією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео