Лайм

Режисер "Сам удома" розповів, як Дональд Трамп виборов собі місце у фільмі

Трамп зіграв епізодичну роль в парі з Маколеєм Калкіним

Перш ніж стати 45-м президентом США, Дональд Трамп прославився як бізнесмен, шоумен і телеведучий. У 1992 році він знявся у фільмі "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку", і режисер Кріс Коламбус розповів, що свою епізодичну роль Трамп отримав вельми агресивним способом.

Фото: кадр з фільму "Один вдома 2"

У фільмі герой Маколея Калкіна Кевін опиняється в Нью-Йорку і зупиняється в шикарному готелі Plaza, який в той час належав Дональду Трампу. Коламбус планував заплатити власнику готелю гонорар, як зазвичай буває при зйомках в таких місцях, але Трамп захотів більшого.

"Ми хотіли знімати у вестибюлі, тому що не могли перебудувати Plaza на майданчику. Ми заплатили гонорар, але Трамп сказав: "Єдиний спосіб використати Plaza - це зняти мене в фільмі", - сказав режисер. - Отже, ми погодилися вставити його в кіно".

Як не дивно, поява Трампа у фільмі дуже сподобалося глядачам.

"Люди вітали появу Трампа на екрані, - сказав Коламбус. - Я сказав своєму редактору: "Залиш його у фільмі. Це момент для глядачів". Але він дійсно продавив собі шлях в кіно".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil