Лайм

Викриття Назара та сльози Ксенії Мішиної: як пройшов 4 випуск "Холостячки" та хто покинув шоу

На этой неделе проект покинули два участника

13 листопада на каналі СТБ відбувся 4 випуск шоу "Холостячка". На цьому тижні Ксенія Мішина дізналася всю правду про чоловіків, і деякі факти повалили її в шок. Героїня розчарувалася в одному зі своїх фаворитів і відправила його додому прямо з побачення. Ще один учасник покинув шоу після церемонії. Хто ці чоловіки - читайте в матеріалі theLime.

На цьому тижні актриса познайомила учасників зі своїм життям. Спочатку хлопці побували на знімальному майданчику, де спостерігали за пристрасним поцілунком Мішиної з партнером по фільму, потім четверо з них відвідали прес-конференцію, де кожен показав своє справжнє обличчя.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Ксенія запросила на спілкування з пресою Назара, Іллю, Ігоря та Андрія Шатирко. Героїня хотіла дізнатися справжню причину перебування хлопців на проекті, адже кожен з них викликав у неї сумніви. Спочатку чоловіки відповідали на питання журналістів, а потім - телеглядачів. Другий етап прес-конференції обернувся викриттям Назара.

Фото: instagram.com/kholostyachka.stb

Хлопець виявився не тим, за кого себе видавав. З першої вечірки він розповідав Ксенії, що він зразковий батько і що він не кинув свою дитину, навіть не дивлячись на те, що розлучився з його матір'ю. Але виявилося, що це все спекуляція та тотальна брехня. Назар офіційно відмовився від свого сина і ніколи йому не допомагав. А про те, що він його тато, хлопчик дізнався за місяць до проекту. Чоловік спробував виправдатися, але йому це не допомогло. В кінці зустрічі героїня попросила Назара Дзівульского покинути проект.

Назар Дзівульскій Фото: instagram.com/holostyakstb

Ксенію дуже засмутив цей факт, адже і вона сама була в такій же ситуації, коли чоловік кинув її та їх сина. Під час інтерв'ю, Мишина не могла стримати сліз.

Традиційно випуск закінчився церемонією. Не дісталася бутоньєрка Іллі Рибальченко. Ксенію збентежило те, що чоловік занадто залежний від інтимного життя. Під час прес-конференції він зізнався, що не впевнений в тому, що зможе впоратися зі своєю сексуальною енергією, якщо актриса буде змушена поїхати в тривале відрядження. Також було порушено тему зради, і Ілля відповів, що він був вірний тільки тим жінкам, яких кохав. В інших стосунках чоловік допускає зраду.

"Я взагалі не допускаю думки про зраду. В моєму житті такого не буде. Вибач, але у мене для тебе троянди немає", - сказала Мішина на церемонії.

Ілля Рибальченко Фото: instagram.com/holostyakstb

  • У 3 випуск шоу "Холостячка" за серце Ксенії Мішиної боролися 11 чоловіків, але впоратися з конкуренцією і своїми емоціями вдалося не всім. За підсумком випуску шоу покинули відразу три учасники.
  • Читайте також на theLime, як пройшов другий випуск шоу "Холостячка" . Ксенія Мішина сходила на три індивідуальних побачення, а також попрощалася з одним із претендентів на її серце.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє