Лайм

Джордж Клуні розповів, як подарував друзям 14 валіз з грошима і зробив їх мільйонерами

Актор подякував найближчим друзям за роки підтримки і розуміння

Джордж Клуні знайшов вражаючий спосіб віддячити друзям, які допомагали йому в нелегкі часи. В інтерв'ю журналу GQ актор розповів, як у 2013 році покликав їх на вечерю і подарував кожному по мільйону доларів.

Фото: Getty Images

"Я подумав, що у мене є хлопці, які протягом 35 років мені допомагали. Я спав на їх диванах, коли був розорений, вони позичали мені гроші, - пояснив Клуні своє рішення. - Ми всі хороші друзі. І я подумав, що без них у мене нічого б не було. Ми так близькі, що якщо мене зіб'є автобус, вони всі будуть в заповіті. Так чому, чорт забирай, я чекаю, щоб мене збив автобус?"

Керуючись цією думкою, Клуні орендував старий фургон флориста, знайшов в Лос-Анджелесі банк, де зміг отримати $ 14 млн готівкою, і розклав їх у валізи. Перед прем'єрою фільму "Гравітація" він запросив 14 найближчих друзів на вечерю, виголосив урочисту промову і кожному зробив щедрий подарунок.

Серед щасливців виявився бізнесмен і чоловік Сінді Кроуфорд Ренді Гербер. "Ми відкриваємо валізи, а там 1 мільйон банкнотами по 20 доларів. Кожен з нас - 14 з нас - отримав по мільйону доларів. Ми були в шоці", - розповів він.

Сам актор вірить, що цей вчинок здорово очистив його карму, і рівно рік по тому він одружився на Амаль Аламуддін.

  • Найбагатша людина планети пожертвувала $ 791 млн на захист навколишнього середовища. Схоже, це лише перші кроки великого проекту Джеффа Безоса.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil