Лайм

Я вже перестала вірити: ведуча Василіса Фролова чекає на дитину та ділиться першими враженнями

Майбутня мама показала свої нові форми

Українська теле- і радіоведуча Василіса Фролова повідомила приємну новину - вона чекає на первістка. 42-річна знаменитість зізналася, що вже перестала вірити в те, що зможе відчути радість материнства, але 2020-й, незважаючи на всі неприємності, подарував їй відчуття щастя.

Василіса дуже хотіла малюка, і буквально була одержима думкою про дитину. Але після невдалих спроб завагітніти, ведуча вирішила більше не зациклюватися на цьому питанні й відпустити ситуацію. Саме тоді й сталося диво, розповіла Фролова виданню Elle.ua.

Василіса Фролова Фото: elle.ua

Свій нинішній стан Василіса називає чарівним. "Кажуть, жінка світиться зсередини. Згодна, це світиться дитина. Так шкода, що це не можуть випробувати чоловіки", - говорить Фролова.

Ведуча зізналася, що вагітність протікає, як написано в книжках. У неї з'явилися дивні харчові пристрасті, які дивують навіть собаку Василіси.

"Спочатку я тиждень об'їдалися оселедцем, потім мені терміново вночі знадобився манговий шейк, і я поїхала за ним в цілодобовий супермаркет, тому що не могла заснути! Потім був період об'їдання квашеною капустою, потім різко мені так захотілося бананів (ніколи взагалі їх не любила), що я зупинилася біля ларька і одним махом з'їла чотири штуки! Навіть моя собака дивилася на мене з подивом", - розповіла Фролова.

Василіса Фролова Фото: elle.ua

Що стосується робочого ритму ведучої, то тут нічого не змінилося. Василіса продовжує щодня вести прямі ефіри на "Прямому" каналі та програму на Радіо НВ. Про декрет вона поки не замислюється. "Не думаю, що мені захочеться довго бути в мамскій ізоляції, хоча зарікатися не буду. Хто знає, а раптом затягне", - говорить зірка.

  • Вперше стати мамою також готується українська модель та переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт 2014" Анна Андрес. Про свою вагітність дівчина мовчала цілих сім місяців, але тепер вирішила в усьому зізнатися.
  • Тим часом українська модель з інвалідністю Олександра Кутас повідомила про поповнення в родині. Незважаючи на побоювання лікарів, дівчині вдалося виносити та народити здорову дівчинку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків