RU  UA

Дізнатися

Ми прийшли до непростого рішення: колишній чоловік Слави Камінської розійшовся з дівчиною

Пластичний хірург знову самотній

Після розлучення з солісткою "НеАнгелів" у Едгара Камінського зав'язався роман зі співвласницею бренду Jean Gritsfeldt Ольгою Богатою. Але стосунки тривали недовго: через рік пара розійшлася.

Як розповіла Ольга в Instagram, це був казковий період в її житті, але закоханість так і не переросла в міцні почуття. "Поступово почало приходити розуміння, що в наших серцях так і не народилося кохання, те саме, яке дарує щастя не на мить, а назавжди, навічно", - зізналася дівчина.

Едгар Камінський та Ольга Богата Фото: instagram.com/bogataya_olga

"Ми прийшли до непростого рішення для нас двох - завершити стосунки, - додала вона. - Я вдячна Едгару за досвід моєї душі, яскраві емоції та багато щасливих миттєвостей".

Ольга зазначила, що після розставання з пластичним хірургом вони змогли зберегти дружні стосунки. "Добре, коли стосунки закінчуються без ілюзій та обманів. Коли ми їх завершили, нам стало легше, а наша дружба зміцнилася", - написала Богата.

"Кохання - це дар, а не просто хімія. І для мене немає нічого важливішого в житті, ніж кохати та бути коханою", - підкреслила вона.

  • Нагадаємо, Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але пізніше пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Наразі солістка "НеАнгелів" перебуває в нових стосунках. Відомо, що закохані не живуть разом, але чоловік вхожий в будинок співачки і вже знайомий з її дітьми від шлюбу з Едгаром - 5-річним Леоном та 4-річної Лаурою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Керівниця клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Руководительница официального фан-клуба Олега Винника Валерия Барон прошлась по критиканам артиста. Она возмутилась из-за последних высказываний Геннадия Ветера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания