Лайм

Аніта Луценко розповіла про смерть близької людини, з якою познайомилася на проекті "Зважені та щасливі"

Для фітнес-тренера це дуже болюча історія

Аніта Луценко вперше розповіла історію, яку зберігала кілька років. На проекті "Зважені та щасливі" вона познайомилася з хлопцем, який працював там адміністратором. У них зав'язалися романтичні стосунки, які з часом переросли в міцну дружбу. Але через якийсь час ця людина померла.

В інтерв'ю Маші Єфросиніної фітнес-тренер зізналася, що чоловіка забрав рак. За словами Аніти, вона дуже важко перенесла смерть близької людини: багато плакала та вечеряла вином.

Аніта Луценко Фото: instagram.com/anitasporty

"Він був мені супер-підтримкою на першому сезоні. Він завжди: "Ти найкрутіша, найприголомшливіша, ти кращий тренер". Знаєш, коли у тебе є на майданчику людина, яка з тобою просто завжди, - згадує тренер. - Виявилося, приблизно через місяць після того як ми розійшлися, що у нього четверта стадія раку".

Аніта не відразу повірила в те, що хлопець тяжко хворий, і тепер навіть картає себе за це. Але з часом йому ставало все гірше і гірше. Після смерті близької людини пройшло вже близько семи років, а Луценко досі згадує цю історію зі сльозами на очах.

  • Раніше ведуча каналу СТБ Надія Матвєєва розповіла про пережите домашнє насильство. Протягом 14 років вона була жертвою рук свого батька.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil