Лайм

Григорій Решетник став багатодітним батьком - дружина ведучого народила третю дитину

Ще один хлопчик!

Український шоумен, актор, диктор та ведучий шоу "Холостячка" Григорій Решетник став батьком втретє - в його родині з'явився ще один хлопчик. Малюк народився в суботу, 28 листопада, в одній з приватних клінік Києва.

Радісною новиною багатодітний тато поділився в своєму Instagram. Він опублікував миле фото крихітної ручки, яку тримають батьки, і написав, що шалено щасливий.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Тепер я - багатодітний тато. У нас народився третій синочок! Він справжній красень! Я дякую своїй коханій дружині-героїні за цей подарунок! Мені здається, що з сьогоднішнього дня я вмію літати", - написав Григорій.

Григорій Решетник - один з небагатьох знаменитостей в світі українському шоу-бізнесі, хто не приховує особисте життя від публіки. Він з радістю ділиться всім, що відбувається в його родині з шанувальниками. Тому про поповнення вирішив розповісти відразу, в день народження малюка.

Григорій разом з дружиною Христиною виховують також двох хлопчиків - Івана та Дмитра. Про третю вагітність подружжя дізналося на початку березня, коли прилетіли з Мальдів. Пізніше ведучий повідомив, що у них народиться ще один син.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

  • Тим часом українська теле- і радіоведуча Василиса Фролова чекає первістка. 42-річна знаменитість зізналася, що вже перестала вірити в те, що зможе відчути радість материнства, але 2020 й, незважаючи на всі неприємності, подарував їй відчуття щастя.
  • Вперше стати мамою також готується українська модель і переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт 2014" Анна Андрес. Про свою вагітність дівчина мовчала цілих сім місяців, але тепер вирішила в усьому зізнатися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття