Лайм

Міністр культури Великої Британії закликав Netflix внести важливе уточнення в серіал "Корона"

Він побоюється, що молодий глядач візьме показані в серіалі події за реальні

Міністр культури Великої Британії Олівер Дауд закликав Netflix попереджати глядачів, що історія, яка розповідається в серіалі "Корона", - художній вимисел, а не виклад реальних подій.

Британський міністр підкреслив, що уточнення повинно міститися на початку кожного епізоду. Він побоюється, що молоде покоління глядачів, яке не застало ці події, може порахувати, що в картині наведені історичні факти, пише CNN. При цьому він зазначив, що з художньої точки зору серіал "Корона" є чудовою роботою.

Кадр з серіалу Фото: Netflix

Дауд пообіцяв відправити Netflix лист з проханням показувати перед початком кожної серії спеціальне попередження.

Заклик міністра до відмови від відповідальності пішов після аналогічної пропозиції брата принцеси Діани, графа Ерла Спенсера.

"Я думаю, що "Корона" найвищою мірою виграла б, якби на початку кожного епізоду було сказано: "Все це неправда, але засноване на деяких реальних подіях"- сказав він в одному з інтерв'ю.

Серіал "Корона" розповідає про життя та правління королеви Великобританії Єлизавети II. У середині листопада 2020 року Netflix випустив 4 сезон, сюжет якого розгортається навколо стосункыв принца Чарльза і принцеси Діани, а також таємного роману герцога з Камілою.

  • Раніше колишній прес-секретар королеви Єлизавети Дікі Арбітер розкритикував 4 сезон серіалу "Корона" за "доведення драми до крайності". Також він не згоден з образами принца Чарльза і його дружини Камілли, які в шоу показані "злодіями".
  • Тим часом під постом Камілли зібралися глядачі серіалу "Корона", які нещодавно подивилися довгоочікуваний 4 сезон, і тепер бажають герцогині якнайшвидшої смерті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії