Лайм

Санта Дімопулос не планувала віддавати кубок "Танців" Юлії Саніній: Я прийняла рішення спонтанно

Співачка прокоментувала свій вчинок у фіналі шоу

Цього року перемогу в шоу "Танці з зірками" здобула Санта Дімопулос, саме вона удостоїлася головного призу проекту. Але екс-"ВІА Гра" віддала свій кубок суперниці, Юлії Саніній, заявивши, що вона заслужила його більше. За словами співачки, цей вчинок був спонтанним.

Як розповіла артистка "Фактам", вона не очікувала, що переможе і тим більше не планувала віддавати комусь кубок. Рішення вона прийняла стоячи на паркеті з кубком в руках, і воно було щирим.

Санта Дімопулос Фото: instagram.com/santadimopulos

"Що стосується мого рішення в фіналі, я прийняла його спонтанно. Бачила, як сильно Юля хотіла перемогти, вона дійсно цього варта. Я в дитинстві займалася бальними танцями, а Юля познайомилася з ними лише на проекті і показала прекрасний результат. Я зробила це зовсім щиро, так мені підказало серце в той момент - передати кубок їй", - прокоментувала Дімопулос.

Саніна в свою чергу відмовилася від кубка і передала його на благодійний аукціон. Фронтвумен The Hardkiss зізналася, що з гордістю приймає друге місце, і порушувати правила вона не хоче. На її думку, єдиний переможець "Танців з зірками-2020" - Санта.

Юлія Саніна Фото: instagram.com/the_hardkiss

  • Нагадаємо, всього в "Танцях з зірками-2020" взяли участь 14 знаменитостей зі своїми партнерами . Ефір за ефіром 7 сезон проекту покинули ведучий Дмитро Танкович, співачки Слава Камінська, alyona alyona, актори Арам Арзуманян, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, співак Олег Винник, телеведуча Ольга Фреймут, учасник гурту "Время и Стекло" Позитив та лідер "Без обмежень" Сергій Танчинець і футболіст Сергій Мельник.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято