Лайм

Померла Памела Тіффін - актриса та модель Playboy, яку називали "величнішою знахідкою після Одрі Хепберн"

Інформацію про смерть актриси підтвердила її родина

У Нью-Йорку у віці 78 років померла актриса та модель Памела Тіффін, яка стала в 60-х "найвеличнішим відкриттям після Одрі Хепберн". Про це пише The Hollywood Reporter з посиланням на родичів знаменитості.

Памела Тіффін у картині "Живе світло" (1964) Фото: Getty Images

Кар'єру кінозірки Памела Тіффін почала в 1961 році завдяки пропозиції одного з Голлівудських продюсерів. До цього дівчина пробувала себе як модель. Дебютним для майбутньої актриси став фільм "Літо й дим" Пітера Гленвіла. У тому ж році Тіффін зіграла в картині Біллі Уайлдера "Один, два, три", і за обидва проекти була номінована на "Золотий глобус".

До кінця 60-х актриса переїхала до Італії та поповнила свою фільмографію набором успішних італійських комедій. У 1969-му Тіффін прикрасила сторінки та обкладинку журналу Playboy.

Памела Тіффін на обкладинці журналу Playboy (1969 рік) Фото: wolfgangs.com

Серед найбільш успішних проектів за участю актриси - картини "Убий мене поцілунками", "Майже ідеальне вбивство", "Сьогодні, завтра, післязавтра". За роки кар'єри блондинка двічі була заміжня та народила двох дочок.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil