Лайм

У Таїланді обірвався міст з 30 королевами краси - так їхнє дефіле перетворилося на конкурс мокрих майок

Відео з падінням дівчат стало вірусним в інтернеті

30 усміхнених учасниць конкурсу краси "Міс Таїланд" впали в ставок з підвісного моста, який не витримав їхньої ваги. Інцидент обійшовся без серйозних наслідків, а відеоролик з падінням став вірусним в мережі, пише NY Post.

Злощасний місток, на якому позували дівчата, був встановлений над штучною водоймою в ресторані тайського міста Чіангмай. Конструкція обвалилася під їхньою загальною вагою, і 30 красунь опинилися в брудній воді. Більшість конкурсанток сприйняли пригоду з гумором, а деякі з них навіть не упустили з рук склянки з прохолодними напоями. Три дівчини, на жаль, отримали легкі травми - невеликі подряпини і синець на лобі.

Фото: Newsflare

Збентежений власник ресторану пообіцяв покрити витрати на медичний огляд та лікування дівчат, а також оплатити їм професійну чистку одягу. "Я не знаю, чому зламався міст. Він міцний, але просто не витримав ваги жінок. У майбутньому ми покращимо міст, щоб він став ще міцнішим", - сказав він.

ЗМІ повідомили, що всі 30 претенденток продовжать боротьбу за корону "Міс Таїланд", щедрі грошові призи та вигідні модельні контракти. Залишається сподіватися, що незаплановане купання і синці ніяк не вплинуть на їхню волю до перемоги.

  • Веселий тато влаштував запальні танці на відео дочки, але хто ж знав, що це був дистанційний урок. Так він став зіркою мережі і підняв настрій тисячам людей в усьому світі.
  • Що буде, якщо напоїти білку? Відповідь на це питання випадково дізналася жінка, яка залишила у дворі миску з грушами, які забродили, а потім зняла на відео п'яного гризуна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні