RU  UA

Дізнатися

У Брістолі знайшли новий креативний арт Бенксі - художник вже підтвердив його авторство

Героїнею нового графіті стала бабуся, яка чхає

В англійському Брістолі з'явилося нове графіті знаменитого художника Бенксі. Загадковий майстер залишив малюнок на одному з двоповерхових будинків Тоттердауна, а пізніше показав знімки в Instagram, підтвердивши тим самим своє авторство.

Нова робота невловимого творця отримала назву Aachoo!! ("Апчхи!"). На ній зображена жінка похилого віку, яка чхає так сильно, що у неї з рук випадає сумочка та тростинка, а з рота вилітає вставна щелепа.

Фото: instagram.com/banksy

Бенксі показав малюнок крупним планом, а також зробив постановочне фото, на якому композицію графіті доповнює сміттєвий бак, який впав, та чоловік, який ледь утримується на ногах від чхання бабусі.

Фото: instagram.com/banksy

Місцевий житель Дейл Комлєв розповів BBC, що рано вранці в четвер, 10 грудня, бачив чоловіка, якого він прийняв за Бенксі.

"Близько 7 ранку я варив собі каву, я подивився у вікно і побачив людину. Мені здалося, що це дуже захоплений будівельник, тому що він весь час дивився на стіну. Я виглянув у вікно знову десь через годину, і там вже зібрався натовп людей", - поділився 27-річний британець.

Нове творіння Бенксі вразило місцевих жителів і вони захотіли зберегти його на фасаді будинку якомога довше. Вони знайшли прозорий лист акрилу та прикріпили його поверх малюнку.

Фото: instagram.com/banksy

  • Картина знаменитого британського вуличного художника Бенксі "Покажи мені Моне" була продана на аукціоні в Лондоні за $9,8 млн. Торги пройшли 21 жовтня і тривали всього вісім хвилин.
  • Раніше в Британії знайшли архівне відео з Бенкс . І схоже, ми тепер знаємо, як в цілому виглядає найзагадковіший художник світу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представитель Нидерландов на "Евровидении-2024" Йост Кляйн отстранен от генеральной репетиции перед финалом, где жюри выставляли оценки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы