Лайм

Влада Британії зняла відео про Санта Клауса в реанімації, але психіка людей не залізна - ролик довелося видалити

Наприкінці 2020 року люди виявилися неготовими до такого повороту

Благодійній організації Національної служби охорони здоров'я Великобританії (NHS Charities Together) довелося вибачитися за різдвяну рекламу, в якій Санта Клаус потрапляє до реанімації з коронавірусом. В кінці божевільного 2020 року люди виявилися неготовими до такого креативу, ролик довелося видалити.

Фрагмент відео Фото: YouTube

Відео з назвою The Gift ("Подарунок") з'явилося на YouTube-каналі NHS, і одразу ж стало вірусним. За сюжетом у відділення невідкладної допомоги привозять літнього чоловіка з білою бородою, після наданої медиками допомоги він знаходиться в палаті та відповідає на листи дітей. Уже після виписки лікарі дізнаються, що лікували Санта Клауса.

Як пише Business Insider, креатив співробітників NHS, які також знялися в рекламі, зустріли з критикою. На думку людей, ролик може травмувати дітей, які й так багато пережили в 2020-му, не всі готові бачити улюбленого персонажа також на лікарняному ліжку.

В результаті відео з Сантою довелося видалити. Представники організації принесли свої вибачення та підкреслили, що ролик вийшов виключно в мережі. Транслюватися на ТБ він не буде. До того ж цільовою аудиторією реклами її автори бачили старше покоління. Але, судячи з усього, і воно не готове до такого підсумку року.

  • Тим часом в Україні почали знаходити так звані таємничі моноліти. Але якщо в США їх пов'язують з прибульцями, то в Києві подоба обеліска з гіпсокартону виявилася лише рекламою інтернет-магазину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil