Лайм

Фіналіст "Холостячки", який програв, розповів, чи боротиметься за Ксенію Мішину після проекту

Для одного з чоловіків фінал закінчився розчаруванням

У фіналі шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерта, а ось другому чоловікові розбила серце. Героїня не змогла прийняти пропозицію Олексія Тригубенко і сказала йому "ні".

Але незважаючи на почуття, які він відчуває до актриси, Льоша не заважатиме їй будувати стосунки з її обранцем. Але якщо раптом пара не складеться, то чоловік готовий знову продовжити боротьбу за Ксенію.

Олексій Тригубенко Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

"Якщо я побачу, що у Ксюші чудові стосунки з Сашею, то ніколи в житті не зроблю нічого, щоб порушити їх сім'ю та ідилію. Якщо раптом станеться, що у Ксенії не вийде побудувати стосунки з її обранцем, то я, може, написав би, запитав, як її справи, - сказав Олексій каналу СТБ. - Але, якби я точно знав, що у Ксюші з Сашею не склалося, я б боровся далі!".

А на питання, чи дружитиме він з Мішиною після проекту, як це робить Євген Ковтуненко, Тригубенко сказав тверде "ні". "У мене дружба з дівчатами неможлива. Або у нас з нею вже щось було, або у нас з нею щось буде", - зазначив фіналіст.

Ксенія Мішина та Олексій Тригубенко Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Не буде Льоша підтримувати дружні стосунки і з Еллертом, хоча на проекті вони дуже добре спілкувалися.

"До Саші ставлюся дуже добре і позитивно. Радий, що ми познайомилися. Перший час, поки жили в будинку, не міг звикнути до його гумору. Весь час сміявся, підходив до нього і просив перестати жартувати, тому що боліло обличчя від сміху, - згадує Олексій. - Але, зрозуміло, що після всієї цієї історії у фіналі я не можу з ним дружити. Але я радий, що в моєму житті зустрілася така людина, яка показала іншу сторону медалі".

Дивіться, яким було освідчення Льоші Тригубенко у фіналі шоу "Холостячка":


Подивитися цю публікацію в Instagram


  • Ксенія Мішина прокоментувала фінал шоу "Холостячка". Героїня подякувала усім причетним до цього проекту, а також зізналася, що тут все по-справжньому і свій вибір вона робила серцем.
  • Читайте також на theLime, що відомо про переможця першого сезону романтичного реаліті каналу СТБ "Холостячка" Олександра Еллерта.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші