Лайм

У віці 39 років помер продюсер "Гри престолів" - звучить моторошно, але його спіткала доля Джоффрі Баратеона

У крові чоловіка знайшли сліди отрути

У Китаї помер засновник ігровий студії Yoozoo Games і продюсер "Гри престолів" Лінь Ци. Звучить моторошно, але його спіткала доля Джоффрі Баратеона - в крові 39-річного Ци знайшли сліди отруйних речовин.

Як пише Deadline, 16 грудня Ци госпіталізували в одну з місцевих клінік, а вже 25 грудня його рідні повідомили про смерть. На той момент причини не уточнювалися. Провівши розслідування, місцева влада повідомила, що в отруєнні підозрюють колегу Ци, ім'я та мотиви якого залишаються невідомим.

Лінь Ци Фото: 101biography

Лінь Ци заснував студію Yoozoo Games в 2009 році і був власником контрольного пакета акцій компанії. Останнім часом YG працювала над екранізацією роману "Проблема трьох тіл" для Netflix.

Джоффрі Баратеон - персонаж серіалу "Гра Престолів", син короля Роберта Баратеона та його дружини Серсеї Ланністер. В 4-му сезоні саги Джоффрі вмирає болісною смертю після того, як п'є з келиха отруєне вино.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil