Лайм

Бездомний чоловік врятував тварин з палаючого притулку - їх не хотіли чіпати навіть пожежники

Помітивши пожежу, він виніс із задимленого приміщення 16 котів і собак

Бездомний чоловік з американського міста Атланта ризикнув життям, щоб врятувати котів і собак з палаючого притулку. 53-річний Кіт Уокер добре знав, скільки тварин можуть загинути від вогню, адже в цьому притулку дбали про його власну собаку Браво, пише CNN.

Фото: instagram.com/thewunderdogs/

"Я страшенно нервував, не стану брехати. Я дійсно боявся зайти туди через дим, але Бог послав мене туди, щоб врятувати цих тварин, - сказав Уокер. - Якщо ви любите собак, ви можете полюбити кого завгодно в цьому світі. Моя собака - мій найкращий друг, і мене б тут не було без неї. Тому я був упевнений, що маю врятувати всіх цих собак".

Фото: instagram.com/thewunderdogs/

Уокер швидко виніс з палаючого приміщення 6 собак і 10 котів, і тепер власниця притулку Грей Хемлін називає чоловіка своїм янголом-охоронцем.

"Навіть пожежники не хотіли чіпати собак. Вони викликали службу порятунку тварин, але Кіт вже був у приміщенні, витягуючи котів і собак, поки всі вони не опинилися в безпеці, - сказала вона. - Я не знаходжу слів подяки і все ще не вірю в це. Я бувала близько до пожеж і знаю, як швидко вони спалахують. Він мій герой".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку