Лайм

Сестра екс-президента США Буша померла від ускладнень коронавірусу

Ненсі Буш Елліс було 94 роки

Родина колишнього президента США Джорджа Буша попрощалася з його єдиною сестрою, яка померла від ускладнень Covid-19, пише People.

94-річна Ненсі Буш Елліс померла у віці 94 років в будинку для літніх людей в Конкорді. Її син Олександр повідомив, що 30 грудня жінку госпіталізували з високою температурою, і хоча симптоми коронавірусу зникли за кілька днів, її загальний стан здоров'я не покращився.

Фото: PEOPLE.COM / MARCY NIGHSWANDER

На відміну від свого брата і племінника, Джорджа Буша-молодшого, Ненсі Буш протягом багатьох років була членом Демократичної партії США. Вона займалася благодійністю, правовим захистом і боротьбою з бідністю. У неї залишилися четверо дітей, 10 онуків, 11 правнуків і 89-річний брат Джонатан Джеймс Буш.

  • Для королівської родини Великобританії 2021 рік почався з важких новин. У Британії померла леді Мері Колман - сестра королеви Єлизавети II.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії

Росіянин Нікіта Джигурда збирається вступити до лав російської армії - про це заявила російська преса та озвучила подробиці

Нас намагаються виставити нелюдами: Потап заявив, що не висміював смерть Анастасії Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк померла у 53 роки - Потап прокоментував смерть акторки та заявив про російську ІПСО

Не дозволяє совість: Олександра Заріцька скасувала весілля з коханим та назвала причину

Олександра Заріцька повідомила про скасування весілля з хлопцем Павлом Тараненком - закохані хочуть зіграти святкування після війни