Лайм

Жінка вигулювала чоловіка на повідку, щоб обійти суворі правила карантину - тепер обидва заплатять штраф

Видати чоловіка за собаку не вийшло

Через спалах випадків Covid-19 в канадському Квебеку ввели комендантську годину, і ввечері людям дозволяється виходити на вулицю лише з поважних причин, наприклад, щоб вигуляти собаку. У однієї волелюбної родини тварин не знайшлося, і вони спробували обійти заборону незвичайним способом, пише Insider.

Фото: pixabay.com

О 21:00 поліція зупинила пару на прогулянці. Жінка заявила, що дотримується правил комендантської години, які дозволяють вигулювати собак після 20:00 в межах кілометра від будинку. Коли поліцейські помітили, що її чоловік - не собака, між ними зав'язалася суперечка. Незважаючи на повідок, поліція оштрафувала подружжя на 1500 доларів, платити які вони категорично відмовилися.

Комендантську годину в Квебеку ввели через зростання захворюваності Covid-19. До 11 січня в провінції зареєстрували 230 690 випадків інфекції і 8737 смертей.

  • Комендантська година і люди на повідку - далеко не найдивніші речі, якими нагородила нас пандемія коронавірусу. Дивіться на theLime незвичайні фото 2020 року, які покажуть, чи не розучилися ви дивуватися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ